Qinghai fotoalbum

De Guoluo Tibetaanse autonome prefectuur, een uitgestrekte, afgelegen regio ter grootte van Frankrijk, is het gebied waar ACTAsia een team van dierenartsen onder leiding van dokter Zhou naartoe bracht om de broodnodige veterinaire diensten te verlenen.

Uitgeput kwam het team na een reis van 48 uur eindelijk aan in Guoluo.

 

 

Op de eerste dag opent Echo Liu, het hoofd programma’s van ACTAsia het Train the Trainer-webinar.

 

 

Lokale dierenartsen nemen deel aan de theoriedag met onderwerpen als pijnbestrijding, anesthesie, zorg voor-, tijdens- en na een operatie, de uitgangspunten van chirurgie en een cursusonderdeel.

 

 

Overheidsfunctionarissen en onze dierenartsen omarmden het Train the Trainer-initiatief. Dankzij het succes van het programma is ACTAsia uitgenodigd voor een herhaalbezoek.

 

 

Met behulp van trainingsmodellen delen onze dierenartsen hun expertise in de praktijk voor kleine dieren.

 

 

De introductie van hygiëneprotocollen en pre-operatieve beoordelingen.

 

 

Geduldig en hoopvol wachten lokale herders hun beurt af. In zulke afgelegen gebieden zijn er nauwelijks diergeneeskundige diensten.

 

 

Alweer een tevreden klant.

 

 

Een gezin dat honderden kilometers had gereisd om hun kat te laten steriliseren kalmeert hun geliefde maar toch wat gespannen huisdier.

 

 

Nieuwsgierig en betrokken luistert een kind naar de dierenarts die uitlegt waarom hun kat verdoofd moet worden.

 

 

Dokter Zhou en de eigenaar van de kat controleren de kat na een succesvolle operatie.

 

Lees meer

Voel je je geïnspireerd door ons werk en wil je helpen om een positieve verandering teweeg te brengen? Zou je dan een donatie willen doen aan ACTAsia? Jouw bijdrage draagt direct bij aan onze inspanningen en zorgt ervoor dat onze boodschap van ethisch verantwoorde en duurzame mode zich nog verder verspreidt. Elke donatie telt, ongeacht de grootte. Help ons ons doel dichterbij te brengen en te zorgen voor een vriendelijkere toekomst voor dieren, mensen en onze planeet. Doneer hier