Over Giving Tuesday

GivingTuesday is een dag waarop er wereldwijd aandacht is voor het doen van giften, vrijwilligerswerk en andere wijzen van bijdragen.

GivingTuesday volgt op twee koopjesdagen, Black Friday en Cyber Monday. Het is een kans om iets terug te doen voor doelen die ons na aan het hart staan. Op Giving Tuesday in 2019 werd er wereldwijd meer dan 1,77 miljard euro gedoneerd aan goede doelen (waarvan 307.000 euro in Nederland). Per minuut is dat 1,23 miljoen euro!

Wanneer is #GivingTuesdayNL 2020?

GivingTuesday 2020 is op dinsdag 1 december maar u kunt te allen tijde een donatie doen.

Waarom zou ik ACTAsia ondersteunen?

ACTAsia is een internationale liefdadigheidsinstelling die zich sterk maakt voor compassie voor dieren, hartelijkheid naar andere mensen en respect voor het milieu in China en in andere landen in Azië.

Door op deze GivingTuesday een donatie te doen aan ACTAsia stelt u ons in staat om nog eens 3.300 kinderen in heel China te bereiken.

Hoe kan ik helpen?

  • Door te doneren aan onze oproep tot Een toekomst zonder pandemieën
  • Velen van ons werken momenteel vanuit huis. Het avondje uit wordt vervangen door een virtueel samenzijn thuis, en ook veel andere activiteiten kunnen niet plaatsvinden. Hoe vervelend ook, we geven hierdoor minder uit. Met een donatie van (een deel van) de uitgespaarde kosten van bijvoorbeeld reizen naar werk en horeca stelt u ACTAsia in staat haar werk voort te zetten en uit te breiden.
  • Door het doen van een maandelijkse gift om ons werk te steunen