ACTAsia is daadkrachtig en succesvol door een klein team van betrokken medewerkers, die veel ervaring hebben opgedaan met projecten voor dierenwelzijn in Azië en Europa.

Pei pas

Pei-Feng Su, de Executive Director en medeoprichtster, is sinds vijftien jaar actief als voorvechter voor dieren. Ze heeft diverse campagnes in Azië aangevoerd, zoals tegen de Chinese berenboerderijen, bontindustrie, de illegale handel in schildpadden, dierentuinen en zwerfdierenbeleid. Ze heeft uitgebreide kennis en ervaring met strategische planning en management van internationale dierenwelzijnsprojecten. De afgelopen zeven jaar was haar aandachtspunt het professionaliseren van dierenbeschermers wereldwijd. Pei is sociologe, komt oorspronkelijk uit Taiwan en woont in Engeland.

Isobel Zhang is onze Manager China. Zij helpt met de ontwikkeling en implementatie van ACTAsia’s programma’s in het land en werkt met organisaties ter plaatse. In 2002 heeft ze Shenzhen Cats opgericht, een organisatie die opkomt voor huis- en zwerfkatten. Ze heeft ervaring met het lobbyen bij overheden, voorlichtings- en mediacampagnes, opvang en herplaatsing van dieren, evenement organisatie en netwerken. Ze heeft een  Master’s degree van de Sun Yat Sen Universeit voor medische wetenschappen en woont in Shenzhen.

Kerenza 2

Kerenza Vlastou – Internationaal Project Medewerker. Kerenza heeft in 2015 ons team versterkt, na jarenlang gewerkt te hebben in de dierenbeschermingswereld en afgestudeerd te zijn in Leiderschap & Management. Ze blijft een actieve vrijwilliger en voorzitter van de Cretan Animal Welfare Society in Griekenland.

Shannon (2)

Shannon Huang – Medewerker Educatie. Ook Shannon werkt sinds 2015 bij ACTAsia, met de ambitie de wereld te verbeteren voor mens en dier.  Ze is afgestudeerd aan de Zhuhai Campus van de universiteit van Beijing en haar studie betrof Engelse educatie en Filantropie management.

Echo (1)

Echo Liu is ACTAsia’s senior educatie medewerker. Echo is afgestudeerd in 2013 met een Bachelor graad in de studierichting Educatie. Ze heeft de training tot Humane Onderwijzer van ACTAsia gevolgd en 2012, en werd voltijds medewerker in 2014.

Jessica

Jessica Su is onze manager-van-alles in China sinds 2009. Ze verzorgt alle administratieve en financiële zaken, en coördineert vrijwilligers en bijeenkomsten. Jessica is tevens verantwoordelijk voor het verspreiden van campagnemateriaal onder lokale groepen.

Matt (1)

Matt Lee – Medewerker consumenten educatie en dierenwelzijn. Matt studeerde af in landschapsarchitectuur van de Shenzhen Polytechnic Universiteit van Guangdong in 2014. Hij volgde de training tot Humane Onderwijzer in 2012, en kwam in 2015 voltijds in dienst van ACTAsia.

nel

Nel van Amerongen, communicatie medewerker, was regionaal manager van een internationale dierenbeschermings-organisatie in Nederland. In 2007 heeft ze ACTAsia Nederland opgericht. Nel is psycholoog en vrijwilliger en woont momenteel in Singapore.