ACTAsia lanceerde het “Fur Free China” programma in 2011, en sindsdien is de beweging alleen maar krachtiger geworden. We werken samen met 48 dierenbeschermingsorganisaties in China, elke met een sterke binding met hun eigen, lokale gemeenschap.

We informeren mensen over hoe bont wordt verkregen en promoten diervriendelijke alternatieve. “Fur Free China” moedigt mensen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen keuzes, door uit te leggen hoe hun aankoopgedrag van invloed is op dierenwelzijn en het milieu.

In samenwerking met de media, lokale organisaties en beroemde Chinezen, leggen we de praktijken van vast van de bontindustrie, die zoveel leed tot gevolg heeft voor diverse diersoorten – zoals honden, katten, konijnen en vossen.

We bereiken consumenten middels media campagnes, demonstraties en modeshows, en publiceren onze boodschap door persconferenties, met behulp van invloedrijke beroemdheden.

ACTAsia is de Chinese vertegenwoordiger van de Fur Free Alliance, een internationale coalitie van dierenbeschermingsorganisaties die zich bezig houden met het stoppen van de uitbuiting van dieren voor hun vacht.

Leave Us A Comment