ACTAsia werkt aan compassievolle samenlevingen door educatie en bewustwording. We promoten mededogen voor dieren, medemenselijkheid, en respect voor het milieu in China en de rest van Azië.

In China, net als in vele andere Aziatische landen, zijn er geen dierenbeschermingswetten, een gebrek aan begrip over dierenwelzijn en toenemende zorgen over het milieu. Wij geloven dat voorlichting en educatie dé oplossing is voor deze problemen.

HUMANE EDUCATIE

Ons ‘Caring for Life’ programma helpt kinderen om compassie te ontwikkelen – voor elkaar, voor dieren en voor het milieu.

We hebben honderden Humane Onderwijzers getraind, die duizenden kinderen les geven op stedelijke en plattelandsscholen door heel China.

CONSUMENTEN EDUCATIE

We vergroten de bewustwording over de geïndustrialiseerde uitbuiting van mensen, dieren en het milieu, in de bonthandel.

Met het ‘Fur Free China’ programma moedigen we consumenten en winkeliers aan om over te stappen op een bontvrije levensstijl.

PROFESSIONELE EDUCATIE

Ons trainingsprogramma ‘Cure with Care’ voor dierenartsen, verbetert de kwaliteit van zorg voor en het welzijn van huisdieren.

Het sterilisatie en vaccinatie project, helpt om conflicten tussen mens en dier te voorkomen.