ACTAsia in top 10 meest invloedrijke organisaties in China

Ons werk voor een meer harmonieuze en duurzame samenleving is onlangs bekroond met een prijs van de Chinese overheid. De onderscheiding werd uitgereikt op de 8ste Internationale Conferentie voor Chinese Stadsontwikkeling.

De afgevaardigde van de overheid, mw. Youyun Zhang, zei dat “ACTAsia’s Caring for Life humane educatie programma levert een belangrijke bijdrage aan de maatschappij door het bevorderen van empathie, compassie en verantwoordelijkheid. Het onderwijsprogramma voor kinderen cultiveert een waardevol besef van zorg voor het leven, welzijn en milieubescherming, wat vervolgens van invloed is op verantwoord ondernemen.”

Deze bijzondere erkenning door de Chinese regering verhoogt de geloofwaardigheid en bekendheid van ons educatieprogramma in China.

In Heping, waar ACTAsia’s Caring for Life programma onderwezen wordt op alle 17 scholen, benadrukte Mw Yuzhen Xu (vice voorzitter Ministerie van Onderwijs), het belang ervan: “Wanneer stedelijke gebieden uitbreiden, gaat het najagen van welvaart boven alles en ten koste van het welzijn van kinderen en andere kwetsbaren in de samenleving”.

We zijn zeer verheugd over de steun van de Chinese overheid en breiden met hernieuwde kracht ons onderwijsprogramma uit naar meer scholen in heel China.