ACTAsia bekroond als Charity Team van het jaar

Op 7 april mochten we in Birmingham (UK),  de prijs in ontvangst nemen van Ceva voor onze buitengewone bijdrage aan dierenwelzijn en educatie en voor de niet aflatende inzet om sociale voortuitgang in China te promoten.

De Ceva Animal Welfare Awards ceremonie is een onafhankelijk, jaarlijks evenement en de winnaars worden gekozen door een jury die bestaat uit experts op het gebied van dierenwelzijn en diergeneeskunde. Het hoofd van de jury, Christopher Laurence, zei: “Dierenwelzijn is onderdeel van het leven in ons deel van de wereld, maar het gebeurt niet vanzelf. Het vergt toegewijde mensen die week in week uit, jaar in jaar uit aan de slag gaan. Zij zijn gewoon geweldig.” De prijzen zijn een erkenning voor het het bewonderenswaardige werk dat individuen en organisaties leveren om het leven van dieren te verbeteren.

Van de 200 genomineerden in de categorie, bevonden zich onder de finalisten gerenommeerde goede doelen zoals de PDSA.  Met dergelijke ‘concurrenten’ voelde ACTAsia zicht “zeer bevoorrecht en vereerd om gewonnen te hebben.” Pei F. Su vervolgt: “We danken de jury oprecht voor het erkennen van ons educatietprogramma op scholen en onze dierenartsen training in China.”

De prijs van Ceva markeert ACTAsia’s tiende verjaardag dit jaar. Het is ook een vervolg op de erkenning vorig jaar op de Stedelijke ontwikkelings prijs, als een van de meest invloedrijke organisaties in China. Onze vrijwilligers en medewerkers worden hiermee nog meer aangemoedigd om ons werk in China voort te zetten.