Fur Free China in volle vaart vooruit

Afgelopen weekend is onze ‘Fur Free China’ campagne 2014-2014 officieel van start gegaan in Wuhan, de meest dichtbevolkte stad in Centraal China.

44 studentenleiders uit negentien Chinese provincies kwamen naar Wuhan om deel te nemen aan onze workshop om de campagne strategie te bepalen. De volgende dag werden ze vergezeld door tweehonderd lokale studenten en vrijwilligers voor de openingsceremonie van de campagne.

FF5FF4

Nadat de ‘Fur Free Life’ vlag overhandigd was aan de dierenbescherming van Wuhan, deed iedereen mee aan een fietstocht van zes kilometer door het stadscentrum. Uitgedost als dieren, en met het promoten van een bontvrije levensstijl op een leuke manier, trokken ze veel aandacht: het evenement werd uitgezonden op diverse TV en radio-stations in Wuhan.

Op hetzelfde moment waren vijf vrijwilligers van Wuhan naar Ghuangzhou gereisd (op 1200 km afstand) om de marathon van Ghuangzhou te rennen.

marathon1

In the coming months, during the peak season of fur sales, the 44 student leaders – together with their groups- will further spread the ‘Fur Free Life’ message in their own cities.